Tina Lundahl Olesen

Jeg startede til akupunktur, da jeg 6 måneder forinden var blevet kørt ned og pådraget mig skulder skade, der bare blev værre trods anden behandling. Jeg tog en del smertestillende medicin og kunne næsten ikke bruge min skadede arm. Da jeg blev foreslået akupunktur tænkte jeg “ja det kan jo ikke skade” og var desperat for at få det bedre.

Allerede efter første behandling kunne jeg stille og rolig begynde at holde mit barn i hånden igen. Og sådan er det bare blevet bedre og bedre. Her 2 måneder efter tager jeg ingen smertestillende, er i gen optræningsfasen og holder gerne mit barn i hånden når vi går ture.

Akupunktur har, for min familie og jeg, gjort en kæmpe positiv forskel.

Det er altid svært at anbefale ting til andre, for hvad der virker for den enkelte, kan ikke garanteres at hjælpe præcis på samme måde for andre.

Det gode ved Alice er, at der laves en forventning samtale om, hvis der ikke er progression, så fortsætter hun ikke bare i uendelig tid.

Sidst men ikke mindst er akupunktur også ren selvkærlighed, meditation og mig tid. Når jeg ligger med nålene i og mærker varmelampens stråler er det sket et par gange at jeg nær er faldet i søvn😊.

Kirsten Jones

Kære Alice.
Takket være din kyndige akupunktur behandling mener jeg, at jeg nu og fremover slipper for de hormonindsprøjtninger, som Øjenafdelingen på Sønderborg Sygehus har givet mig siden 2017.
I april i år fik jeg hos dig en række behandlinger med henblik på at afhjælpe min våde AMD.
Det er lykkedes så godt, at jeg ved de sidste 2 kontrolbesøg på Øjenafdelingen kunne gå derfra uden at have fået indsprøjtninger.
Jeg har fortalt øjenlægen om mine akupunktur behandlinger, og som jeg havde forventet, så såede han tvivl om effektiviteten af sådan behandling mod våd AMD. Dog var han så forsigtig, at han sagde “man kan aldrig vide”.
Jeg kan kun anbefale andre med våd AMD at få dine behandlinger, idet det for mig har været en raskmelding.
I taknemmelighed

Marianne Christensen

Jeg har i flere år haft en betændt slimsæk i min hofte, jeg har gået til fysioterapi – jeg har fået en binyrebarkhormon indsprøjtning som ikke hjalp.

Jeg fik anbefalet AkuNålen og læste om AkuNålen på Facebook. Jeg har fået 3 gange behandling med akupunktur, som bare har hjulpet helt fantastisk. Jeg kan varmt anbefale AkuNålen.

Karen Rasmussen

Jeg er 84 år. For et par år siden kontaktede jeg Alice på grund af nerveskader i læggene (sukkersyge). Smerterne har Alice hjulpet mig af med. Nu får jeg forebyggende akupunktur en gang om måneden.

I eftersommeren var jeg ved øjenlægen, som kunne fortælle mig, at min AMD-øjensyge var blevet forringet siden sidste kontrol og anbefalede mig at gå til optikeren for at få stærkere briller. Mit syn var 40% på højre øje og 60% på det venstre.

Jeg klagede min nød til Alice, og hun foreslog akupunktur mod AMD. Jeg fik i løbet af  7 uger 10 behandlinger, holdt pause i 2 måneder og gik så til den optiker, som jeg har haft i mange år. Efter en meget grundig øjentest sagde han: Jeg kan ikke give dig briller, der er bedre, end dem du har (de var 2 år gamle). Jeg spurgte til syns-procenterne, som nu var 50% på højre øje og 80% på venstre.

For mig har akupunkturen mod AMD derfor været et mirakel.

Vibeke Fuchs

Stor anbefaling

Her er min historie og mit møde med Akunålen.

Første gang jeg fik hjælp af Alice, var for ca 10 år siden, hvor hun kom og “befriede” mig fra meget kraftige smerter (efter-veer), mens jeg lå på barselsgangen, med bare 1 behandling.

Anden gang jeg oplever hjælp fra akupunktur hos Alice, er i forbindelse med en faldulykke, der har skabt kroniske smerter i armen/skulderen med nedsat bevægelighed. Efter 2 års smerter og nedsat bevægelighed, kontakter jeg Akunålen og får 4 behandlinger, herefter kan jeg igen bruge min arm så godt som normalt, og næsten uden smerter. Jeg kan også falde i søvn uden smerter, hvilket jeg iøvrigt ikke har kunnet siden faldet, før behandlingerne.

Emma Jørgensen

Jeg er en 22 årig pige, der i en længere årrække har døjet med flyskræk. Flyskrækken medførte kvalme, gråd, opkast og angstanfald – fra start til slut. Efter at have prøvet flere alternativer mod min flyskræk, blev jeg anbefalet Alice og akupunktur.

Sommeren 2018 fløj jeg seks gange uden besvær, blot efter 2 behandlinger. Tak for det – og dig, Alice. Jeg glæder mig fremadrettet til at rejse med fly.

De varmeste anbefalinger herfra

Lena Johannsen

Jeg har haft rigtig svært ved at blive gravid af ukendte årsager. Første gang tog det flere år med hårde hormon behandlinger, spontane aborter etc. Vi var ved at miste modet. Vi fik dog en skøn pige til sidst. Anden gang (er gravid i uge 30 )besluttede vi os for at prøve akupunktur for fertiliteten ved Alice. Jeg fik 5 behandlinger, nåede faktisk ikke at starte på hormon behandling. Jeg blev gravid med det samme, hvilket er Intet mindre end fantastisk. Er ikke i tvivl om at Alice og hendes nåle har hjulpet os på vej. Vi glæder os til august hvor vi skal have en lillebror. Tak Alice. Kan kun give de varmeste anbefalinger til andre. Alice er ikke bare utrolig dygtig til sit arbejde og meget professionel, men også omsorgsfuld og nærværende, man er ikke i tvivl om man er i gode hænder. Behandlingen er meget behagelig og afslappende.

Anonym kvinde

Jeg har i 10 år prøvet på at blive gravid på normal vis. Da det ikke lykkedes fik jeg hjælp via IVF. Blev gravid efter første forsøg, men mistede desværre i 11. uge. 2. forsøg lykkedes ikke.

Inden 3. Forsøg tog jeg kontakt til Alice. Jeg fik tre akupunkturbehandlinger inden mit 3. IVF forsøg. Jeg blev gravid og fødte en velskabt baby.

Hilsen kvinde 40 år.

Emilie Krause

Jeg er en pige på 15 år, som i omkring 2 år har kæmpet med slem migræne og hovedpine, omkring 2-3 gange om ugen. Det gjorde, at jeg blandt andet fik meget fravær i skolen. Der var heller ikke rigtig noget smertestillende medicin som hjalp mig.

Vi har fået Alice anbefalet af bekendte og kollegaer, og havde hørt hun var meget dygtig.

Jeg har nu været ved Alice 9 gange, og er næsten uden migræne og hovedpine. Men allerede efter 2 behandlinger, kunne jeg mærke en bedring. Min hovedpine, som jeg døjede meget med i min hverdag er ikke så hyppig eller så slem som tidligere.

Hvilket jo er virkelig dejligt ikke skulle gå rundt og tænke på længere.

Alice er meget god til, at lytte til hvad du har at sige, og er meget dygtig!

Hun har virkelig hjulpet mig meget!!

Susanne Bagge

Hælspore og akupunktur.

For ca. 10 år siden fik jeg under natteløbet i Sønderborg første gang “bekendtskab”

Med min hælspore. En pludselig skærende smerte under venstre hæl. Jeg vidste på det tidspunkt ikke noget om en sådan “fætter”. Den skulle efterfølgende drille 1/2 års tid, men fik dog da, selv, rimelig has på den. Havde efterfølgende tape på begge hæle ved hver løbetur, kort som lang.

Jeg har så siden ikke mærket noget til den, før igen i februar 2017, med de karakteristiske smerter og specielt om morgenen. På trods af diverse øvelser og pauser med løb hjalp det ikke. Derfor måtte jeg have fat i Alice, der før har kureret/hjulpet mig med forskellige dårligdomme, med hendes akupunkturnåle.

Alice har god erfaring med hælspore. Efter 4 behandlinger kunne jeg mærke at der skete noget. Der var en kort opblussen af symptomet efter de første behandlinger, som Alice også havde forudsagt. 14 dage efter 4. Behandling var jeg med til Alt for damerne løb i Frederecia. Lidt spændt på hvordan det ville gå, men det gik fint og har p.t ikke mærket noget til hælsporen. Jubiii 😊. Tak for det😊

Christina Warncke

Alice har gjort en stor forskel på min hverdag, jeg kom til hende med hovedpine grundet tunge øjenlåg og efter få behandlinger mærkede jeg en forskel, hovedpinen er væk og mine øjenlåg er langt fra så tunge og generer mig ikke mere. Tak for hjælpen Alice

Rasmus Jørgensen

Jeg er en dreng på 15 år, som i mange år har kæmpet med pollenallergi. Min mor gik til behandling ved Alice og de havde snakket om at hun måske kunne hjælpe mig også. Jeg var ret nervøs første gang jeg skulle have nåle i kroppen og ørene, men Alice var god til at få mig til at slappe af, så det ikke gjorde ondt.

Nu har jeg været ved Alice 3 gange og jeg tager ikke allergimedicin mere. Det er helt vildt. Det har jeg ikke prøvet at undvære i mange år.

Jeg har svært ved at slappe af, men når jeg er ved Alice sætter hun nogle nåle i ørene der gør, at jeg bliver helt tung i kroppen og næsten falder i søvn.

Alice har hjulpet mig og så er hun mega sød.

Lisbeth Jensen

Jeg har i mange år haft problemer med at trække luften gennem næsen med mange forskellige gener til følge: Ud over den åbenlyse ikke at kunne få ordentlig luft; kæbe- og nakkespændinger; nedsat lugtesans og nedsat hørelse. Under forkølelse mangedobledes generne. De lægelige undersøgelser har vist, at der er tale om snæver passage i næsen, hvilket der ikke kan ændres på. Behandlingen var symptomlindrende næsespray.

Jeg havde affundet mig med, at det var som det var, men så en dag Alice´s skilt Akunålen og fik den tanke, at hvis NOGET alligevel ville kunne afhjælpe problemet, måtte det være akupunktur. Jeg tog samme dag kontakt til Alice, der ærligt sagde, at hun ikke havde prøvet at behandle denne problemstilling, men vi var enige om at prøve. Jeg tænkte, at jeg gerne ville risikere 400 kr for en første behandling for noget, der i værste fald ikke hjalp, men i bedste fald hjalp.

Allerede ved første behandling kom der luft igennem, og efter anden behandling besluttede vi, at hun skulle fokusere på de afledte spændinger. I går efter i alt 4 behandlinger, var vi enige om, at jeg ikke længere har noget behov. Det har givet stor lettelse i hele kroppen, og lugtesans og hørelse er bedret. For at forebygge har Alice anvist mig et par trykpunkter, har vist sig at “virke.”

Jeg tror ikke, jeg er den eneste med oven for beskrevne problemstillinger. Skulle nogen stå i samme situation, kan jeg varmt anbefale Alice, der ud over sin dygtighed også har et meget behageligt væsen.

Jessie Kræmer

Jeg havde igennem et år haft store problemer med hælspore. I den akutte fase kunne jeg ikke støtte på foden og gik på tæerne. Jeg fik løbende binyrebarkhormon injektioner ved en ortopædkirurg, som lindrende, men smerterne blev ved med at komme igen. Ortopædkirurgen foreslog mig at prøve med akupunktur, det havde flere af hans patienter haft god effekt af.

Jeg tog kontakt til Alice, som gerne ville give det et forsøg, men kunne ikke love det ville virke, da jeg havde haft problemerne over et år. Efter 5 behandlinger er jeg nu smertefri og mærker intet til hælsporen.

Jeg kan varmt anbefale Alice og behandlingen af hælspore med akupunktur.

Lisbet Lippert Pedersen

Varm anbefaling

Jeg er en kvinde på 30 år der slåsser med min krop og har gjort det i mange år. Jeg har lidt af en meget for stor barm indtil jeg fyldte 19, arbejdet som pakker og nu været frisør i mange år. Problemerne hobede sig op og blev kun værre da jeg blev mor til to-vi fik 2 med 15 mdr mellemrum, så der var en del og ikke megen pause og tid til genoptræning! Jeg led af bækkenløsning og iskias smerter under begge graviditeter og det blev desværre hængene efter nr. 2. Oveni har jeg en led lidelse!

Ingen behandlinger har kunnet hjælpe mig-har forsøgt med healing, fysioterapeut, massage (lindrer dog kort), kranie sakral, volteren-gel osv.

Jeg har brugt uanede mængder af kræfter og penge og havde næsten givet op, da det slog mig, at Alice havde afhjulpet de værste smerter under min første graviditet gennem et akupunktur forløb på sygehuset. så jeg ledte efter hende-OG FANDT HENDE:)

Jeg kan varmt anbefale Alice fra Akunålen både som akupunktør og som person. Hun er meget nærværende og klog og intuitiv på een gang. Man føler sig i rigtig gode hænder med sine små eller store problemer.

Jeg tror ikke Alice slipper af med mig igen 🙂

Christina Møller Albrecthsen

Min søn på 8 år har fået NADA behandlinger ved Alice for stor indre uro i kroppen.

Han har fået en del behandlinger og med en rigtig god effekt. Når han har fået sat nålene i falder han i søvn efter 5-10 min. og han skal vækkes igen efter 30 min hvor han har sovet. Min søn er meget træt efter behandlingerne og han hviler meget mere i sig selv. Vi har haft stor udbytte af NADA behandlingerne og min søn for en ro i kroppen som han ikke selv har formået at finde. Nada 2 gange i ugen giver ham en bedre hverdag hvor han har lettere ved at tackle han udfordringer.

NADA er en god alternativ behandling som jeg varmt kan anbefale andre.

Alice STOR STOR tak til dig, du har hjulpet os rigtig meget.

Laila Schau Andersen

Jeg har været i overgangsalderen i lige knap 2 år, med voldsomme hedeture flere gange i timen, døgnet rundt og ødelagte nattesøvn til følge.

Jeg har prøvet naturmedicin, rødkløver the, salvie the m.m for på den måde at få planteøstrogener til at oppebære kroppens , efterhånden manglende , naturlige, kvindelige østrogener.

Uanset hvilket præparat eller te jeg har prøvet ,har det haft en effekt i ca. 14 dage til ca.1 måned og herefter er jeg tilbage i samme mønster igen – samme styrke og interval af hedeture.

Jeg hørte om Alice akkunålen i Sottrupskov og tænkte; jeg er klar til at gøre ALT for at få et liv med mindsket antal hedeture . Så det må prøves.

Jeg møder Alice, der er meget forstående, realistisk, kompetent og grundig. Hun lover ikke at kunne fjerne overgangsalderen, da vi hver især reagerer meget forskelligt på akupunktur, men hun har faktisk hjulpet flere til et mere tåleligt liv med gener fra overgangsalderen.

Allerede efter 1.behandling mærker jeg en klar forskel ; hedeturene mindskes til kun en 5-8 gange om dagen, efter 5 dage begynder hedeturene igen at tiltage og jeg får endnu en behandling ; herefter har jeg hedeture 3-4 gange om dagen og slet ikke om natten mere. – Hurra for atter at få min nattesøvn.

Jeg får min 3.behandling og nu går der dage imellem, hvor jeg slet ingen hedeture har !!!!!!! Det er VILDT.

Jeg har nu fået 4.behandlinger , men med et længere interval imellem behandlingerne. Jeg må sige; kan jeg blot bevare nuværende velvære, kan jeg sagtens tolerere min overgangsalder.

Jeg har bitte små øjeblikke af hedeture, ikke engang så voldsomme at jeg når og få sved på panden J Den her kogende varme, der komme op igennem kroppen ,har jeg måske et par gange om dagen, nogle dage mærker jeg det slet ikke.

Det er fuldstændig fantastisk og kan kun anbefale dig et besøg hos Alice.

Lone Bojsen

Tilbage til 2010 begyndte jeg at komme i den gode alder som man siger. Overgangsalderen. Det blev værre og værre. Mine svedeture var uudholdelige. Jeg blussede op mega mange gange daglig. Fik sjældent min nattesøvn. Vågnede og var plaskvåd. Føj for den. Jeg gik til min læge og fik nogle tabletter. De hjalp mig i Ca. 1 Mdr. Var igen tilbage som før. Jeg prøvede så naturtabletter. Virkede igen 1 Mdr. Tid. Nej nej. Min hverdag fungerede slet ikke. Kunne tage et bad, men 10 min. efter var jeg klar igen.Jeg prøvede at leve med det i håb om, at nu må det snart være slut. Sommer 2016 skulle der til at ske noget med den overgang. Den vil ikke slippe. Jeg har hørt op til flere gange rigtig godt om Akunålen. Men nåle. Argg. Det kan ikke gå værre end jeg har det nu. Men hold da op. Så imødekommen et menneske der tog imod mig. Allerede efter 2. behandling er mine svedeture halveret, og hvor jeg har fået det godt.Jeg holder nu behandlingen ved lige. Takket Være Alice. Du har hjulpet mig til et godt liv igen. Jeg kan stærkt anbefale Alice Lassen i Sottrup skov. Hun er fantastisk og giver dig en god hverdag uden sved og lugt. Tusind tak. God sommer.

Kirsten Slot Jacobsen

Jeg har i en del år haft lænde og rygsmerter, samt hovedpine. Jeg har forgæves prøvet kiropraktor, fysioterapi, massage mm. Takket være Alice og bowtech behandlingerne er jeg nu endelig fri for smerterne. Jeg kunne allerede mærke en effekt efter få behandlinger. Jeg vil på sigt bruge bowtech behandlingerne forebyggende, kombineret med mine daglige ryg og lændeøvelser. Behandlingerne foregår i et dejligt og professionelt miljø, med blide tryk, hvilket gør det meget afslappende. Jeg kan varmt anbefale bowtech og på en skala fra 1-10 er det helt klart et 10 tal !

Karin Jensen

Bowtech – Baby glæde

”Vores nyfødte søn fik tidligt mavekneb, og var dermed ikke veltilpas. Alice foreslog Bowtech behandling, som er små blide tryk et par steder på kroppen. Efter kun 2 behandlinger begyndte vi at mærke en positiv forskel, gråden var sjældnere og afføring fik et mere normalt leje. I alt fik han 6 behandlinger og har ikke mere mavekneb, men er i stedet en veltilpas skøn lille dreng. Utroligt hvad små blide tryk de rigtige steder kan gøre – faktum er at han er blevet hjulpet.

En stor tak til Alice, som er dygtig, meget imødekommende og en behagelig person.”

Mor til Konrad August på 2 måneder.

Inga Petersen

Har haft Iskias smerter i flere år har prøvet Fysio, massage, kiropraktor masse smertestillende og muskelafslappende piller, men Alice har reddet min nattesøvn med akupunktur, så en STOR TAK TIL ALICE.

Lykke Skræddergaard Nielsen

Hej Alice

Først endnu engang tusind tak for hjælpen, jeg er stadig imponeret over hvor stor en effekt akupunkturen har haft på mig.

Jeg blev sygmeldt da jeg var i uge 22 med begyndende bækkenløsning, i håb om at med hvile og ro, det ikke blev værre, men det gjorde det desværre. Det tog gradvis til og i uge 31 havde det sat sig til symfyseløsning, som gjorde at jeg nogle dage ikke kunne løfte mine ben, kun gå få meter i en meget vraltende gang, min nattesøvn var afbrudt i flere timer pga. smerter når jeg vendte mig – jeg havde i det hele taget smerter bare jeg rykkede mig det mindste. Jeg blev anbefalet at prøve akupunktur og blev henvist til Alice på sygehuset af min egen læge. Og sikke en lettelse. De første dage efter første behandling blussede det hele op, men så vendte det. Jeg kunne løfte mine ben, gå NORMALT og ikke mindst bevæge mig frit både dag og nat uden smerter.

Jeg kan kun anbefale at andre med samme lidelse under graviditeten at give akupunkturen en chance, for mig ændrede det hele min hverdag igen.

Nanna Kock Klogborg

Jeg startede til akupunktur pga. smerter i mit bækken under min graviditet. Følte til tider det hele var ved, at falde fra hinanden og specielt trapper var en udfordring.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke bedring og så længe jeg slapper lidt af og tænker over, hvad jeg laver er jeg faktisk mere eller mindre smertefri nu.

Døjer pt. med en del uro i benene om aftenen, men det hjælper akupunkturen også på, så sover helt klart bedre end under min første graviditet, hvor jeg ingen behandling fik og derfor ofte vågnede af kramper.

Er altid lidt skeptisk når jeg går ind til noget nyt, men er ret imponeret over hvor godt det virker og det er nu blevet ugens højdepunkt med afslapning på maven 🙂

Camilla Hess

Jeg har gennem min seneste graviditet været svært plaget af daglig kvalme og opkastninger. I den forbindelse har jeg fået akupunkturbehandling med rigtig god effekt. Uden behandlingen ville min graviditet have været meget uoverskuelig, og jeg kan kun anbefale denne form for behandling.

Camilla Sofia Arnholtz

Jeg har med stor succes og tilfredshed afsluttet mit tredje behandlingsforløb hos Alice. Inden min første behandling var jeg ret skeptisk, men samtidig også parat til at forsøge hvad som helst for at reducere de smerter jeg havde og gav det derfor en chance. Min skepsis blev allerede reduceret en smule, da jeg mødte Alice, som med stor anerkendelse og varme lyttede og forstod min situation. Jeg har tidligere fået akupunkturbehandling ved fire andre akupunktører, hvilket dog kun har haft en lille effekt.

Jeg er blevet smertelindret i forbindelse med min første graviditet, hvor jeg havde store smerter da min iskiasnerve låste, akupunkturbehandlingen hos Alice lindrede, så jeg ikke havde behov for medicinsk smertelindring.

Under min anden graviditet smertelindrede akupunkturbehandlingen hos Alice mig i forbindelse med moderart bækkenløsning, fastlåst iskiasnerve og graviditetskløe. Før akupunkturbehandlingen startede, tog jeg smertestillende medicin, hvilket ikke længere var nødvendigt efter den anden behandling med akupunktur. Kombineret med ro blev smerterne i begge tilfælde bragt ned på et udholdeligt niveau.

Det seneste akupunkturforløb jeg har afsluttet, har været lindring af allergisymptomer. Jeg har allergi overfor græs, birk og støv. Før behandlingen startede tog jeg dagligt antihistaminer. Efter tredje behandlingsgang, har jeg ikke længere taget antihistaminer, hvilket er over et år siden. Jeg mærker udelukkende en smule til allergien, når jeg en sjælden gang f.eks. sorterer poser med tøj, der har lagt noget tid eller andet der er meget støvet. Så snart jeg får frisk luft forsvinder symptomerne igen.

Alle tre forløb har været helt fantastiske og jeg kan til en hver tid varmt anbefale akupunkturbehandling hos Alice. Sammenholdt med erfaringer fra akupunkturbehandlinger ved andre akupunktører, har behandlingerne hos Alice uden tvivl givet den største effekt. Det er svært at beskrive, hvorfor de forløb har været så meget mere succesfulde, men hun rammer alle de rigtige steder hver gang og er virkelig kompetent, passioneret, dygtig og professionel indenfor hendes erhverv, samt særdeles sympatisk, sød, imødekommen og behagelig at blive behandlet hos. Såfremt behovet opstår vil jeg uden tøven benytte mig af Alices akupunkturbehandling igen og er så taknemmelig for de forløb jeg har været igennem indtil nu. Hjertelig tak Alice.”

Hans Johannsen

Kamilla Juel Hansen

Jeg er en dame på 40år, som altid har lidt meget af allergi, både pollen, men også overfor dyr.
Fik som barn taget en allergitest (priktest) og blev derefter sat på medicin, som jeg fik i flere år uden det rigtigt hjalp. Som ung fik jeg i en overgang sprøjter, men dette satte min læge en stopper for, da det ikke var sundt for kroppen,  at blive ved.
Har i flere år prøvet forskellige produkter af allergi medicin og har flere gange måtte tage mere end det der var anbefalet fra lægen, bare for at komme igennem dagen.
Så i maj måned sidste år så jeg annoncen med  akupunktur mod allergi og tænkte ”ja, hvorfor ikke, det kan da ikke skade”
Jeg var lidt mistænksom ved første besøg om det nu også virkede. Men jeg kunne mærke at det var noget anderledes. Efter de første besøg stoppede jeg helt med allergi medicinen og gik igennem sommeren uden medicin for første gang i min liv ”SKØNT”
I februar i år kom min chef på arbejde og nøs og nøs. Jeg spurgte om hun var blevet forkølet. Men det var pollenallergi, som allerede var startet. Jeg blev helt forbavset, at jeg ikke havde mærket noget og nu hvor sommeren er i fyld gang har jeg stadig ikke mærket det store til min allergi.
Jeg har en søn på 9år, som ikke kan tåle katte. Jeg er ikke i tvivl om, at hvis det udvikler sig til noget mere, vil vi prøve med akupunktur med ham.
Jeg vil anbefale at prøve akupunktur, det har givet mig min sommer tilbage, og kan nyde sommeren fuld ud.” HELT UDEN MEDICIN ”
Kamilla.

Anette Jørgensen

Jeg er en kvinde på 46 år, som for et halvt år siden startede på min overgangsalder med voldsomme hedeture om natten. Det ødelagde fuldstændig mine nattesøvne og jeg gik rundt som et zombi om dagen. Jeg går til gospelsang og en veninde fra koret fortalte mig om Alice, og om hvordan hun var blevet hjulpet af med sine hedeturer.

Derfor kontaktede jeg Alice for et par måneder siden, og det var med en hvis potion skepsis. Allerede efter første gang blev der færre hedeturer om natten, og i dag efter 4 gange akupunktur har jeg ikke en eneste hedetur mere.

Det er helt fantastisk og jeg kan kun varmt anbefale Alice!!

DR P4 Syd

Jeg er i radioen og fortæller om Cupping

DR 2

Alternativ behandling – virker det ?

Ugeavisen

Lagde ryg til ny mirakelkur