Projekbeskrivelse

Kosmetisk Akupunktur

Kosmetiskakupunktur

Behandling af rynker m.m

Jeg søgte i juni måned to personer som ønskede at få gjort noget ved deres rynker. Jeg giver akupunktur i ansigtet, men samtidig får man også kropsakupunktur, som retter op på ens ubalancer.

Akupunkturen fjerner ikke rynkerne, men de bliver mindre og ikke så dybe. Herved kan man stadig se hvem man er, og at man har været igennem en livsperiode med glæder, bekymringer, sorger m.m. Man bevarer sit naturlige udseende, hvor mimikken ikke hæmmes. Kosmetisk akupunktur er en behandlingsform der øger ens eget kollagen i huden. Huden bliver pænere og får en friskere glød. Hævelser under og over øjnene kan fjernes eller mindskes. Øjnene bliver klare og man ser mere frisk ud. Det er en naturlig behandlingsmetode, hvor der ikke bliver brugt nogen former for kemikalier.

De to frivillige som fik behandlingerne, fik kun 5 behandlinger. Der begynder man at kunne se en forandring, men efter 10 behandlinger er der tydligere forbedringer. Når man har opnået sit ønskede resultat, kan det holdes ved lige med en til to behandlinger i året.