Projekbeskrivelse

Fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling

Behandling af barnløshed

Hvis du har svært ved at blive gravid er akupunktur at anbefale. Ofte behandler jeg både kvinden og manden. I kan opnå en bedre æg og sædkvalitet.
Det øger blodgennemstrømningen til livmoderen, hvilket er nødvendigt for at æggene udvikles og får tilført den nødvendige næring.
Livmoderslimhinden bliver tykkere, så det befrugtede æg kan sætte sig fast. Det giver samtidig en afslappende effekt på krop og sind.
Akupunkturen kan gøre en forskel, enten til opnåelse af spontan graviditet eller som støtte og supplement til anden form for fertilitetsbehandling.

Jeg har haft rigtig svært ved at blive gravid af ukendte årsager. Første gang tog det flere år med hårde hormon behandlinger, spontane aborter etc. Vi var ved at miste modet. Vi fik dog en skøn pige til sidst. Anden gang (er gravid i uge 30 )besluttede vi os for at prøve akupunktur for fertiliteten ved Alice. Jeg fik 5 behandlinger, nåede faktisk ikke at starte på hormon behandling. Jeg blev gravid med det samme, hvilket er Intet mindre end fantastisk. Er ikke i tvivl om at Alice og hendes nåle har hjulpet os på vej. Vi glæder os til august hvor vi skal have en lillebror. Tak Alice. Kan kun give de varmeste anbefalinger til andre. Alice er ikke bare utrolig dygtig til sit arbejde og meget professionel, men også omsorgsfuld og nærværende, man er ikke i tvivl om man er i gode hænder. Behandlingen er meget behagelig og afslappende

Lena Johannsen

Jeg har i 10 år prøvet på at blive gravid på normal vis. Da det ikke lykkedes fik jeg hjælp via IVF. Blev gravid efter første forsøg, men mistede desværre i 11. uge. 2. forsøg lykkedes ikke.

Inden 3. Forsøg tog jeg kontakt til Alice. Jeg fik tre akupunkturbehandlinger inden mit 3. IVF forsøg. Jeg blev gravid og fødte en velskabt baby.

Hilsen kvinde 40 år.

Anonym kvinde