Projekbeskrivelse

Allergi

Allergi

Akupunktur hjælper mod forskellige allergiformer

Pollenallergi kan akupunkturen mindske, hos nogle forsvinder symptomerne endda helt.
Jeg behandler med både kropsakupunktur og øreakupunktur.
Det bedste resultat bliver, hvis man får behandling inden pollen sæsonen starter. Man skal have tre behandlinger med 14 dage imellem. Året efter gives en behandling.
Allergier der viser sig som eksem på kroppen er ofte også effektiv.
Psoriasis har jeg også kunne hjælpe nogle med.

Jeg er en dreng på 15 år, som i mange år har kæmpet med pollenallergi. Min mor gik til behandling ved Alice og de havde snakket om at hun måske kunne hjælpe mig også. Jeg var ret nervøs første gang jeg skulle have nåle i kroppen og ørene, men Alice var god til at få mig til at slappe af, så det ikke gjorde ondt.

Nu har jeg været ved Alice 3 gange og jeg tager ikke allergimedicin mere. Det er helt vildt. Det har jeg ikke prøvet at undvære i mange år.

Jeg har svært ved at slappe af, men når jeg er ved Alice sætter hun nogle nåle i ørene der gør, at jeg bliver helt tung i kroppen og næsten falder i søvn.

Alice har hjulpet mig og så er hun mega sød.

Rasmus Jørgensen

eg er en dame på 40år, som altid har lidt meget af allergi, både pollen, men også overfor dyr.

Fik som barn taget en allergitest (priktest) og blev derefter sat på medicin, som jeg fik i flere år uden det rigtigt hjalp. Som ung fik jeg i en overgang sprøjter, men dette satte min læge en stopper for, da det ikke var sundt for kroppen, at blive ved.

Har i flere år prøvet forskellige produkter af allergi medicin og har flere gange måtte tage mere end det der var anbefalet fra lægen, bare for at komme igennem dagen.

Så i maj måned sidste år så jeg annoncen med akupunktur mod allergi og tænkte ”ja, hvorfor ikke, det kan da ikke skade”

Jeg var lidt mistænksom ved første besøg om det nu også virkede. Men jeg kunne mærke at det var noget anderledes. Efter de første besøg stoppede jeg helt med allergi medicinen og gik igennem sommeren uden medicin for første gang i min liv ”SKØNT”

I februar i år kom min chef på arbejde og nøs og nøs. Jeg spurgte om hun var blevet forkølet. Men det var pollenallergi, som allerede var startet. Jeg blev helt forbavset, at jeg ikke havde mærket noget og nu hvor sommeren er i fyld gang har jeg stadig ikke mærket det store til min allergi.

Jeg har en søn på 9år, som ikke kan tåle katte. Jeg er ikke i tvivl om, at hvis det udvikler sig til noget mere, vil vi prøve med akupunktur med ham.

Jeg vil anbefale at prøve akupunktur, det har givet mig min sommer tilbage, og kan nyde sommeren fuld ud.” HELT UDEN MEDICIN ”

Kamilla Juel Hansen