Projekbeskrivelse

AMD

AMD

AMD- aldersbetinget makula degeneration ( også kaldet øjenforkalkning ).

AMD patienter mister gradvist det centrale syn. Øjet ophober af forskellige årsager affaldsstoffer, blodtilførslen med ilt og næringsstoffer reduceres, som medfører nedsat syn.

Akupunkturen afgifter og øger blodtilførslen til øjnene, som giver mere ilt og næring.
Jeg sætter nåle i fødder, ben,hænder og ansigt. Der stikkes ikke i øjnene.
Jeg behandler med specielle punkter, samt punkter der retter op på dine ubalancer. Derudover vejleder jeg i kost og livsstil.
Man skal have 10 behandlinger i starten, hvor behandlingen er ca. to gange i ugen. Herefter vedligeholdes behandlingen hver eller hver anden måned.

Kære Alice.
Takket være din kyndige akupunktur behandling mener jeg, at jeg nu og fremover slipper for de hormonindsprøjtninger, som Øjenafdelingen på Sønderborg Sygehus har givet mig siden 2017.
I april i år fik jeg hos dig en række behandlinger med henblik på at afhjælpe min våde AMD.
Det er lykkedes så godt, at jeg ved de sidste 2 kontrolbesøg på Øjenafdelingen kunne gå derfra uden at have fået indsprøjtninger.
Jeg har fortalt øjenlægen om mine akupunktur behandlinger, og som  jeg havde forventet, så såede han tvivl om effektiviteten af sådan behandling mod våd AMD. Dog var han så forsigtig, at han sagde “man kan aldrig vide”.
Jeg kan kun anbefale andre med våd AMD at få dine behandlinger, idet det for mig har været en raskmelding.
I taknemmelighed

Kirsten Jones

Jeg er 84 år. For et par år siden kontaktede jeg Alice på grund af nerveskader i læggene (sukkersyge). Smerterne har Alice hjulpet mig af med. Nu får jeg forebyggende akupunktur en gang om måneden.

I eftersommeren var jeg ved øjenlægen, som kunne fortælle mig, at min AMD-øjensyge var blevet forringet siden sidste kontrol og anbefalede mig at gå til optikeren for at få stærkere briller. Mit syn var 40% på højre øje og 60% på det venstre.

Jeg klagede min nød til Alice, og hun foreslog akupunktur mod AMD. Jeg fik i løbet af  7 uger 10 behandlinger, holdt pause i 2 måneder og gik så til den optiker, som jeg har haft i mange år. Efter en meget grundig øjentest sagde han: Jeg kan ikke give dig briller, der er bedre, end dem du har (de var 2 år gamle). Jeg spurgte til syns-procenterne, som nu var 50% på højre øje og 80% på venstre.

For mig har akupunkturen mod AMD derfor været et mirakel.

Karen Rasmussen